"Manpel"
óvoda
"Életünk minden napján befizetünk
gyermekeink memóriabankjába."
Charles R. Swindoll

Grădinița Manpel

Információk a Manpel Óvodáról

      A bővített programú Marosvásárhelyi "Manpel" Óvoda, a hagyományos módszereket modernekkel ötvöző nevelési koncepciójú óvoda, ahol a gyerekek interaktív fejlesztő tevékenységeket folytatnak, különös tekintettel a differenciálásra az egyéni képességek kialakításában.

Activități

TEVÉKENYSÉGEK

Tevékenységek melyekben a Manpel Óvoda óvodásai részt vesznek.
Baza materială

Anyagi alap

Az óvoda teljesen felújított. A csoportszobák tágasak, világosak, melegek, az óvodások korának és igényeinek megfelelő bútorokkal felszereltek.

Ofertă educațională

Oktatási ajánlat

A program magába foglalja az óvoda szervezeti felépítésén belül minden olyan tevékenységet, amely a gyermekek fejlődésének elősegítésére és ösztönzésére irányul.

Vízió és küldetés

Viziune Grădinița Manpel

Vízió

      Óvodánk célja, hogy a gyermek olyan közegben nevelkedjen, ahol szeretve, védve érzi magát. Célunk emellett nevelt, önálló, társaságkedvelő, a társadalom állandó átalakulásaihoz könnyen alkalmazkodó gyermekek nevelése. Ez az a hely, ahol a gyermek megtalálja első barátait, ahol játék közben felfedezi a világot, ahol megtanul nyerni, az a hely ahova örömmel jön vissza minden nap.

Misiune Grădinița Manpel

Küldetésünk

     Olyan minőségpolitika alkalmazása az oktatást nyújtó szervezeten belül, amely az iskola kedvezményezettjei, alkalmazottai és hagyományos partnerei igényeinek kielégítésére irányul, vonzó oktatási ajánlatokkal és minden tevékenységi területen a minőségi előírásoknak való megfeleléssel vonzza a szülőket, biztosítva és optimalizálva az emberi és anyagi erőforrásokat, a személyzet kompetenciája és motivációja, a jó belső irányítás és az oktatás minőségirányítási rendszerének hatékonyságának javítása iránti állandó törekvés.  

Kövess minket!

Grădinița Manpel

Manpel
Óvoda

Elérhetőség

Constantin Romanu-Vivu  2

Marosvásárhely

gradinitamanpel@yahoo.com

0365 730 939